Tgrt Haber

Son dakika! MSB açıkladı: 7 terörist etkisiz hale getirildi

29 Ağustos 2022 14:55 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 15:40
Son dakika! MSB açıkladı: 7 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. MSB, Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Mehmetçik, gün içerisinde 7 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan en son açıklamada Pençe-Kilit​ ve Pençe-Kaplan Operasyonu bölgelerinde 7 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

'TERÖRLE MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK'

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki teröristlere yönelik operasyonlara kararlılıkla devam ediyor. Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde tespit edilen 7 PKK​'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1564220072855539712

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki teröristlere yönelik operasyonlara kararlılıkla devam ediyor.

Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde tespit edilen 7 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek!"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...