Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: 12 terörist etkisiz hale getirildi

05 Ocak 2023 09:54 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 10:08
Son dakika! MSB duyurdu: 12 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı girişiminde bulunan 12 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı amansız mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Hain saldırı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son açıklamada, Zeytin Dalı​ ve Barış Pınarı bölgelerinde 12 PKK​'lı teröristin etkisiz halegetirildiği duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1610892309998243840

'DAĞ BAYIR DEMEDEN'

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...