Tgrt Haber

MSB duyurdu: 16 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
08 Eylül 2024 10:54 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 16:41

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 15 PKK/YPG'li terörist ile Kandil bölgesinde belirlenen 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medyadan konuya ilişkin açıklama yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlerin inine girmeyi sürdürüyor. Suriye​ ve Irak'ta tespit edilen PKK'lı teröristlere karşı operasyon başlatıldı. Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı​ ve Zeytin Dalı​ bölgelerinde ve Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde toplam 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı.

MSB yaptığı açıklamada "Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam! TSK, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK/YPG​'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde belirlediği 1 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerini kullandı.

AVAŞİN BÖLGESİNDE 5 PKK'LI ETKİSİZ HALDE

Ayrıca ilerleyen saatlerde Avaşin bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröriste karşı hava hareketının başlatıldığı duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı, ''Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Irak’ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist, hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edecek!'' dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aslan 8 Eylül 2024 10:55

Güvenlik güçlerimize destek olun, böyle devam etsin.

Sonraki Haber Yükleniyor...