Tgrt Haber

MSB duyurdu: 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
10 Temmuz 2023 11:56 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 12:18
Mehmetçik, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyonlarını sürdürüyor.

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Mehmetçiğin PKK'ya bir darbe daha indirdiğini açıkladı. MSB, "Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 1 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li olmak üzere 2 terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerini kullandı.

Mehmetçik, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyonlarını sürdürüyor.

Türk geüvenlik güçleri terör örgütü PKK​'nın inine girmeyi sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı Irak​ ve Suriye​'nin kuzeyinde PKK/YPG'ye yeni bir operasyon yapıldığını duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medyadan açıklama yaptı.

Mehmetçik, PKK'ya karşı operasyonlarını sürdürüyor.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB, "Irak’ın kuzeyindeki Gara​ bölgesinde 1 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li olmak üzere 2 terörist etkisiz hâle getirildi" dedi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1678325859923419137

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı, komandoların terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun yakın adamlarından, terör örgütünün bölgedeki muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel’i saklandığı mağarada etkisiz hale getirdiğini açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...