Tgrt Haber

MSB duyurdu: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 11:18 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 01:51

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit bölgesinde düzenlenen operasyonda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bölücü terör örgütü PKK​ ile mücadele yurt içi ve sınır ötesinde kararlılıkla sürdürülüyor. Son olarak Irak​'ın kuzeyinde PKK'ya darbe vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Operasyonu​ bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SON TERÖRİSTE KADAR MÜCADELEYE DEVAM

"Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek."

TÜRKİYE​'YE GEÇMEYE ÇALIŞAN TERÖRİST YAKALANDI

Öte yandan Şanlıurfa'nın Suriye sınırından yurda girmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD mensubu yakalandı.

Bir teröristin Suriye'den Türkiye'ye geçme girişiminde bulunacağına dair edinilen istihbarat üzerine sınır hattındaki önlemler üst seviyeye çıkarıldı. Ekipler, terör örgütü PKK/PYD üyesi olduğu belirlenen teröristi sınır hattında kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan terörist hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...