Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

11 Nisan 2022 13:15 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 13:43
Son dakika! MSB duyurdu: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde 2, Irak'ın Avaşin bölgesinde 1 olmak üzere toplamda 3 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü açıkladı.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında teröristlere karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Üst üste düzenlenen operasyonlarla teröristler inlerinde vuruluyor.  Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde 2, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde 1 PKK'lı teröristin SİHA ile öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRİSTLERİ İNLERİNDE VURMAYA DEVAM EDİYORUZ"

MSB'nin paylaşımında, "Teröristleri inlerinde vurmaya devam ediyoruz. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirilirken, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde tespit edilen 1 PKK'lı terörist de SİHA ile etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1513460683647688705

PKK'NIN SÖZDE SAVAŞÇISI YAKALANDI

Öte yandan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, terör örgütü YPG/ PKK üyesi bir teröristin Suriye'den Türkiye'ye giriş yaptığını belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı. Sığınmacı kılığında sınır hattını geçerek geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'ya gelen örgüt üyesinin daha sonra Antalya'ya gittiği belirlendi. Şahsın Antalya'dan tekrar Şanlıurfa'ya döneceği bilgisi üzerine harekete geçen Jandarma Terörle Mücadele Şube ekipleri, Suriye uyruklu Cesur kod adlı terörist M.H.'yi kent girişinde yakaladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...