Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Suriye'de 9, Irak'ta 5 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Haziran 2022 14:30 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 15:06
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Suriye'de 9, Irak'ta 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 9 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Bakanlıktan en son yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu'nda da 5 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amacız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen operayonlarla yerleri tespit edilen teröristler nokta atışlarla etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Suriye​'nin kuzeyinde Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırak Kalkanı bölgelerinde taciz ateşi açan 9 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"DURMAK YOK, YORULMAK YOK, MÜCADELEYE DEVAM"

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG’li terörist Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1532632076498964481

MEHMETÇİK'TEN 'PENÇE' DARBESİ

MSB'den en son yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'ya bir darbe daha indirildiği aktarıldı. Bakanlığın sosyal medyadaki paylaşımında, 5 terörist öldürüldüğü duruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1532689976680407040

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...