Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkan'ında 2 terörist öldürüldü

09 Ekim 2022 10:30 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 11:31
Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkan'ında 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı​'ndan (MSB) yapılan en son açıklamada, Fırat Kalkanı​ bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

"BEKLEYEN SONDAN KAÇIŞ YOK"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1579012266812649472

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...