Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı'nda 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2022 13:07 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 13:20
Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı'nda 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler, düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"HUZUR VE GÜVELİK ORTAMININ BOZULMASINA İZİN VERİLMEYECEK"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda,"Terör örgütü PKK/YPG’nin Fırat Kalkanı bölgesindeki huzur ve güvenlik ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi" ifadelerine yer verildi.

BARIŞ PINARI​'NDA PKK'YA AĞIR DARBE

Öte yandan dün MSB, Barış Pınarı operasyon bölgesinde tespit edilen 8 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu. Ayırca MİT ile ortak düzenlenen operasyondan da 5 PKK'lı terörist daha öldürüldümüştü. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...