Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı terörist yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2022 11:44 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:09
Son dakika! MSB duyurdu: Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı terörist yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, İnterpol'un kırmızı bültenle aradığı DEAŞ'lı teröristin Hatay sınırından yakalandığını duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerin karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tespit edilen terörist düzenlenen operasyonlarla öldürülürken kaçmaya çalışan teröristlerde kıskıvrak yakalanıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), en son yapılan açıklamada İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ​'lı teröristin yasa dışı yollardan Türkiye​'ye girmeye çalışırken yakalandığı duyuruldu.

Sınır hattında takip edilen terörist, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri ve jandarma tarafından düzenlenen ortak operasyonla yakalandı. 

TÜRKİYE'YE GİRMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Bakanlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"DEAŞ’lı bir teröristin Suriye’den ülkemize sızmaya çalışacağına ilişkin bir duyum üzerine Hatay​ sınır hattında gerekli tedbirler alınarak Jandarma ile müşterek operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu şahıs ülkemize sızmaya çalışırken başarılı şekilde yakalandı"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1604758597677846528

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...