Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2022 09:46 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 10:16
Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kilit Operasyon bölgesinde aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Mehmetçik, etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte çok sayıda silah ve mühimmatı da ele geçirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)tarafından yapılan son açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 11 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1589871803853594625

'TEK ÇIKIŞ YOLU TÜRK ADALETİNE TESLİM OLMAKTIR!'

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır! Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle sağlanan temasta, aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1589872021567311874

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...