Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Pençe Kilit'te 5 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Haziran 2022 10:05 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 11:12
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Pençe Kilit'te 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve dışında eli kanlı terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tek tek tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. Irak​'ın kuzeyinde başarılı bir şekilde devam eden Pençe Kilit operasyonunda PKK​'ya darbe üstüne darbe indiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Pençe-Kilit​ bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu.

"MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1535154752916430848

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...