Tgrt Haber

MSB duyurdu: PKK'lıların cephanesine darbe

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
08 Temmuz 2024 11:57 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 12:56

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta PKK'lı teröristlere ait 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildiğini duyurdu

Türkiye​'nhin terörle mücadele eylemleri hız kesmeden devam ediyor. Sınır içi ve sınır ötesinde PKK’lı teröristleri etkisiz hâle getiren güvenlik güçlerimiz, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. 

MSB GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI 

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk​ bölgesinde tespit edilen bir sığınağa düzenlenen operasyonda 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi. Operasyona ilişkin görüntülerle birlikte yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"PKK’lı teröristleri etkisiz hâle getiren Kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...