Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: SİHA'dan nokta atış, 3 terörist öldürüldü

30 Eylül 2022 19:40 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 20:16
Son dakika! MSB duyurdu: SİHA'dan nokta atış, 3 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin SİHA'nın nokta atışıyla öldürüldüğünü duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri​'nin (TSK) yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Teröristleri saklandıkları inlerde tespit eden TSK, hem karadan hem de havadan düzenlenen operasyonlarla teröristler tek tek etkisiz hale getiriyor. Pistlerden havalanan yerli ve milli imkanlarla geliştirilen SİHA​'lar teröristleri nokta atışlarla öldürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara​ bölgesinde tespit edilen 3 PKK​'lı teröristin SİHA'nın nokta atışıyla öldürüldüğünü duyurdu.

"ARA, BUL, YOK ET!"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, SİHA'mız tarafından etkisiz hâle getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1575888942297063424

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...