Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Suriye'de 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2022 15:40 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 16:10

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı göstediği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen kara ve hava harekatlarıyla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Hava harekatından sonra kara harekatının da yapılacağı Suriye​'de, Fırat Kalkanı​ bölgesinde tespit edilen teröristlere göz açtırılmıyor. Milli Savuna Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"KAHRAMANCA MÜCADELE SÜRÜYOR"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin teröre ve teröriste karşı kahramanca mücadelesi sürüyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597931645717610496

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...