Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Suriye'de saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2022 13:00 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 13:50
Son dakika! MSB duyurdu: Suriye'de saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri​'nin yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale girilirken ele geçirilen sığınaklarda bulunan ekipmanlarda imha ediliyor.

Taksim saldırısından sonra başlatılan Pençe-Kılıç operasyonuyla Türk jetleri Suriye​'nin kuzeyindeki PKK​ inlerini yerle bir etti. Gündemde her an gerçekleştirilmesi planlanan kara harekatı varken teröristlerin hain saldırı girişimleri de devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı​ bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"ÇOCUK KATİLLERİNE HAK ETTİKLERİ CEZASI VERMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Çocuk katillerine hak ettikleri cezayı vermeye devam ediyoruz. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597534078936690692

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...