Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Zap'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

30 Ocak 2023 11:49 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 12:04
Son dakika! MSB duyurdu: Zap'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde aralarında sözde sorumluların da olduğu 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri​'nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde tespit ettiği 3 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1619980880214364160

'İNLERİNİ YERLE BİR ETMEYE DEVAM EDİYORUZ'

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Zap’ta teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK'lı teröristi ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirdi" denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...