Tgrt Haber

MSB duyurdu: Türkiye ile ABD arasında kritik savunma zirvesi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 19:05 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 20:01
MSB duyurdu: Türkiye ile ABD arasında kritik savunma zirvesi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ABD ile savunma toplantısı gerçekleştirdi. Olumlu havada geçtiği belirtilen toplantıda askeri eğitim, savunma sanayii alanında iş birliğinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meselelerin ele alındığı bildirildi.

MSB​'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Cumhuriyeti ve Amerika Birleşik Devletleri​ Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısı Türkiye Cumhuriyeti​ Milli Savunma Bakanlığı​ ve Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı heyetlerinin katılımlarıyla, 21 Aralık 2023'te Washington'da gerçekleştirilmiştir.

Olumlu ve yapıcı bir havada gerçekleştirilen toplantıda, ikili savunma, askeri eğitim ve savunma sanayii iş birliğinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası güvenlik meseleleri üzerine müzakereler ve görüş alışverişleri yapılmıştır. Bir sonraki toplantının gelecek sene Türkiye Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1738224055415955669

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...