Tgrt Haber

MSB'den duygulandıran paylaşım: Umut bazen bir çocuğun gülüşünde gizlidir

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 21:40 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 22:01
MSB'den duygulandıran paylaşım: Umut bazen bir çocuğun gülüşünde gizlidir

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım görenleri duygulandırdı. Merkez üssü Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgeye kısa sürede intikal eden Mehmetçik, çadırkentlerdeki çocukların bir an olsun yüzünü güldürebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Paylaşımında o anlara ait fotoğraflara yer veren MSB, "Umut bazen bir çocuğun gülüşünde gizlidir" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde günler ve saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye​'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep​, Adıyaman​, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Felaketin ilk gününden bu yana deprem​ bölgelerinde yardıma koşan kahraman Mehmetçik, bir kez daha 'İyi ki varsınız' dedirtti.

Arama kurtarma çalışmalarıyla ve yapılan yardımlarla ilgili sürekli sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Mehmetçik'e oldukça yer verdi. MSB'nin en son yaptığı paylaşım görenleri ağlatmaya yetti.

Mehmetçik, çadırkentlerdeki çocukların bir an olsun yüzünü güldürebilmek için büyük çaba sarf ettiği o anları MSB, sosyal medyadan paylaştı.

İŞTE O DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

O anlara ait fotoğraflara yer veren MSB paylaşımda, "Umut bazen bir çocuğun gülüşünde gizlidir. Gelibolu’ da konuşlu 18'inci Mekanize Piyade Tugayı Komando Taburumuz, Hatay'da depremden etkilenen çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsun güldürebilmek için sık sık onlarla bir araya geliyor, etkinlikler düzenliyor" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1625180802655961116

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...