Tgrt Haber

MSB'den kadınlara 8 Mart sürprizi: Girişler ücretsiz olacak

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
07 Mart 2024 14:48 - Güncelleme : 07 Mart 2024 14:49
MSB'den kadınlara 8 Mart sürprizi: Girişler ücretsiz olacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Milli Savunma Bakanlığı'ndan kadınlara ücretsiz giriş hakkı geldi. Kadınlar MSB'ye bağlı müzelere ücret ödemeden girebilecek.

8 MartDünya Kadınlar​ Günü​ indirimleri ve hediyeler kadınlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kadınlara bu güne özel bir sürpriz de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kadınlar askeri müzelere ücretsiz girebilecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların ücretsiz ziyaret edebileceği askeri müzelerin bilgisi paylaşıldı.

Buna göre ücretsiz ziyaret edilebilecek askeri müzeler şu şekilde:

"İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi, İstanbul Deniz Müzesi, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi, Ankara Hava Kuvvetleri Müzesi, İzmit Müze Gemiler, İzmir Müze Gemiler, Çanakkale Deniz Müzesi, İskenderun Deniz Müzesi, Mersin Deniz Müzesi"

MSB'den kadınlara 8 Mart sürprizi: Girişler ücretsiz olacak - 1. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...