Tgrt Haber

MSB'den özel klip: Sessiz ve derinde! 138 yıldır Mavi Vatan nöbetinde…

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 18:04 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 22:45

MSB, Denizaltı Filosu Komutanlığı için özel bir klip paylaştı.  Bakanlığın sosyal medya hesaplarından paylaşılan video için, “Denizaltı Filosu Komutanlığı sessiz ve derinde… 138 yıldır Mavi Vatan nöbetinde…” notu düşüldü.

Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB), 138 yıldır Mavi Vatan nöbetinde olan Denizaltı​ Filosu Komutanlığı için özel klip hazırladı.

MSB'den özel klip: Sessiz ve derinde! 138 yıldır Mavi Vatan nöbetinde… - 1. Resim


“SESSİZ VE DERİNDE”

Bakanlığın sosyal medya hesaplarından "sessiz ve derinde" başlığıyla paylaşılan klipte, Türk donanmasının envanterinde bulunan denizaltının faaliyetlerinin görüntülerine yer verildi.

MSB'den özel klip: Sessiz ve derinde! 138 yıldır Mavi Vatan nöbetinde… - 2. Resim

TATBİKAT​ GÖRÜNTÜLERİNE YER VERİLDİ

Denizaltı Filosu Komutanlığı için özel olarak hazırlanan yaklaşık üç buçuk dakikalık klipte, Denizaltı Filosu Marşı eşliğiyle tatbikat görüntüleri de yer aldı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe17 Eylül 2024 18:09

Bu kadar uzun süre hizmet etmiş olmaları gerçekten saygılarımla karışık heyecan verici. Askeri gücümüzün göstergesi bu denizin derinliklerinde de bulunması güzel

Sonraki Haber Yükleniyor...