Tgrt Haber

MSB'den yeni yıla özel klip: Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 Ocak 2023 20:18 - Güncelleme : 01 Ocak 2023 20:26

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yeni yıla özel klip hatırladı. Hazırlanan klipte Türk ordusuna mensup askerlerimizin yer aldı. Rap tarzında marşın seslendirildiği "Önce Vatan" isimli klip yoğun ilgi gördü.

Milli Savunma Bakanlığı​ sosyal medya hesaplarından paylaşılan klipte, "Adım Mehmetçik​ benim. Ezan oldum dinmedim, dinmem. Bayrak oldum inmedim, inmem. Şehit oldum ölmedim, ölmem" sözlerinin de yer aldığı marş, rap tarzında seslendirildi.

Paylaşımda, kahraman Mehmetçiğin tarih boyunca olduğu gibi Cumhuriyet​'in 100'üncü yılında da "Önce vatan" diyerek milletin huzur ve güvenliği için görevinin başında olacağı ifade edildi.

"CUMHURİYETİN 100'ÜNCÜ YILINDA MİLLETİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUZ" 

Kara, hava ve deniz kuvvetlerinde görevli personelin de yer aldığı ve marşı söylediği klibin sonunda, "Cumhuriyetin 100'üncü yılında milletimizin yeni kutluyoruz" ifadesine yer verildi.   

Daha önce rap tarzında hazırlanan ve sosyal medyadan paylaşılan "Komando" klibi yurt içi ve dışında milyonlarca kez izlenerek büyük beğeni beğeni toplamıştı. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Meti Çil 2 Ocak 2023 11:53

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Zeynep Yalman 2 Ocak 2023 10:23

Muhteşem gurur duyuyorum ülkemle ve milletimle. Allah hayal ettiğimiz ve etmediğimiz nice güzellikleri nasib etsin inşallah. Kıyamete kadar gururla onurla var ol ülkem milletim

Allah sizi ld olsun allaha emanet olun 1 Ocak 2023 21:52

Allah sizi korusun Allah sizinle olsun allaha emanet olun

Sonraki Haber Yükleniyor...