Tgrt Haber

Muğla’da feci kaza! 1 Ölü var

14 Haziran 2023 09:12 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:24
Muğla’da feci kaza! 1 Ölü var

Muğla’da seyir halindeki bir otomobil yol kenarında duran beton mikserine arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Marmaris​ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

49 yaşındaki M.T. yönetimindeki 35 BSZ 37 plakalı otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza yaptığı için yol kenarında duran 23 yaşındaki S.N.Ç. idaresindeki 48 AIU 692 plakalı beton mikserine arkadan çarptı. Kaza Çarpışmanın etkisi ile otomobil içerisindeki sürücü M.T. ile yolcu konumunda bulunan 39 yaşındaki T.P yaralandı.

Muğla’da feci kaza! 1 Ölü var

KAZAYI GÖREN VATANDAŞLAR HEMEN 112'Yİ ARADILAR

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan T.P doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü M.T.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...