Tgrt Haber

Muğla'da feci kaza! Kamyon, duran tıra arkadan çarptı: 2 ölü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Haziran 2024 11:17 - Güncelleme : 10 Haziran 2024 11:29
Muğla'da feci kaza! Kamyon, duran tıra arkadan çarptı: 2 ölü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Tıra arkadan çarpan kamyonun içinde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Muğla​'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen kazada; Nurettin Akdeniz yönetimindeki kamyon seyir halinde iken aynı istikamette yol üzerinde duran tırı arkadan çarptı.

Feci kazanın hemen ardından vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye, polis, jandarma ve 112 ambulans ekipleri sevk edildi.

Muğla'da feci kaza! Kamyon, duran tıra arkadan çarptı: 2 ölü - 1. Resim

112 Sağlık ekipleri tarafından kamyon şoförü Nurettin Akdeniz ve yanında yolcu olarak bulunan Adem Yoldaş isimli vatandaşın hayatını kaybettiği belirlendi.

Muğla'da feci kaza! Kamyon, duran tıra arkadan çarptı: 2 ölü - 2. Resim

CANSIZ BEDENLERİ SIKIŞTIKLARI YERDEN ÇIKARILDI

Araç içinde sıkışan ve yaşamını yitiren iki kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...