Tgrt Haber

Muğla'da tur otobüsü dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Temmuz 2024 10:36 - Güncelleme : 13 Temmuz 2024 11:49

Muğla'nın Ula ilçesinde, freni boşalan bir tur otobüsü dehşet saçtı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği 4'ü ağır 28 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Feci kaza anı bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Can pazarının yaşandığı kaza Muğla​'nın, Akyaka Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi.

Freni boşaldığı iddia edilen ve günübirlik tatilcileri taşıyan midibüs önce yol kenarında bulunan fırın ve araca, ardından da bir evin duvarına çarparak durabildi.

Muğla'da tur otobüsü dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralılar var - 1. Resim

Kazada bazı yolcular otobüsten fırlarken bazıları ise sıkıştı. İlk belirlemelere göre, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4'ü ağır 28 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, çevredeki vatandaşlar da yaralıların yardımına koştu.

Muğla'da tur otobüsü dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralılar var - 1. Resim

KAZA SONRASI CAN PAZARI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri adeta can pazarının yaşandığı kazadaki yaralılara ilk müdahalelerini yaparak ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. 

FECİ KAZA KAMERADA

Muğla Akyaka'da meydana gelen feci kaza ise başka bir aracın kamerası tarafından an be an kaydedildi. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde otobüsün hızla araçlara çarpması yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...