Tgrt Haber

Muğla'da turist uçağına özel karşılama

27 Haziran 2016 21:15
Muğla'da turist uçağına özel karşılama

Ukrayna'dan Muğla'ya 180 yolcusuyla gelen turist uçağı için tören düzenlendi. Uçaktan inen yolculara ise ikramda bulunuldu.

Ukrayna'nın ikinci büyük kenti Kharkov'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine gelen uçağın ilk inişi dolayısıyla YDA Dalaman Havalimanı'nda tören düzenlendi.

YOLCULARA TÜRK LOKUMU İKRAMI

Uçak, itfaiye ekiplerince su takıyla karşılandı. Uçaktan inen yolculara Türk lokumu ikram edildi, uçuş ekibine ise çiçekler verildi.

UKRAYNA'NIN ÖNEMİ

YDA Dalaman Genel Müdürü, gazetecilere yaptığı açıklamada, 40 milyonun üzerinde nüfusa sahip Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmelerin Türkiye ve bölge turizmi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

SEFER SAYISI 19'A ÇIKTI

Güvenç, “Ukrayna’nın farklı kentlerinden Dalaman’a yapılan sefer sayısı bu uçakla birlikte 19’a yükseldi. Bölgemizi Ukrayna’da partnerlerimizle birlikte tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...