Tgrt Haber

Muhammed Nuh Kasadar'ı katleden caninin ifadesi kan dondurdu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
14 Temmuz 2023 08:26 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 08:34

İstanbul’da dondurucuda parçalanmış halde bulunan gazeteci yazar Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Genç Muhammed'i katleden cani Hakan Ö. savcılığa verdiği ifade kan dondurdu. Fidyeyi kaçmak için istediğini itiraf eden cani ayrıca söz konusu katliamı bütün detaylarıyla anlattı. 

Sabah gazetesinin haberine göre 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar cinayetine ilişkin cani Hakan Ö.’nün savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Gazeteci yazar Mustafa Kasadar’ı ve oğlu Muhammed Nur Kasadar’ı mahalleden tanıdığını söyleyen cani “Ömer Kasadar'a ait olan Ravza Kitap isimli işyerinde 2,5 yıl kadar çalıştım. Mesai ücretlerini vermiyorlardı. Dert etmiyordum, çünkü işyerini seviyordum. Arkadaşım 'Bunlar seni kullanıyorlar, sana mesai ücreti vermeleri gerekiyor' dedi. Ben de kullanıldığımı anladım, bir süre sonra işten çıktım. Sonrasında psikolojik zorluklar çekmeye başladım. Maktul ile işyerinde beraber çalışıyorduk, aramız çok iyiydi. Kimseye anlatmadığını bana anlatırdı" diye konuştu.

ALDIĞI TELEFONU GÖSTERDİ…

Hakan Ö., maktulle iki hafta önce kedi almak için iletişim kurduğunu, sonrasında yemek planı yaptıklarını belirtti. Olay günü; Cağaloğlu'nda yemek yedikten sonra evine nargile içmeye gittiklerini söyleyen Hakan Ö., evde maktulün sevgilisinin aradığını, sevgilisine beraber çekildikleri fotoğrafları attıklarını, maktul aldığı telefonu gösterdiğini ve yarı parasını ağabeyi Ömer Kasadar'ın ödediğini söylediğini ifade etti.

YUMRUK ATTIKTAN SONRA BOĞDU

Ömer Kasadar'ın isminin geçmesi üzerine "O para vermez" diyerek sinkaflı küfür ettiğini belirten Hakan Ö., maktulün de kendisine yumruk attığını, bunun üzerine kendisini kaybederek yumruk attığını anlattı.

Boğuşmaya başladıklarını, kendisini durduramadığını belirterek "Balkon sepeti için almış olduğum kırmızı ipi boynuna geçirip tüm gücümle 4-5 dakika sıktım. Suratına baktığımda öldüğünü fark ettim. Yarım saat ne yapacağımı düşündüm, cesedi kaldırmam gerektiği aklıma geldi. İzlediğim filmlerden ve dizilerden cesedi bavula koyup kurtuldukları aklıma geldi. Cesedi parçalamadan önce ağabeyi Ömer'e mesaj attım. 'Kardeşin elimizde geri almak istiyorsan Connected 2m adlı uygulamasından 'Kasadari' diye hesap açtığını, ona yazmamı beklemesini söyledim. Sonra telefonu evin önündeki çöpe attım.

KAÇMAK İÇİN FOTOĞRAFINI ÇEKMİŞ

Maktulü parçalamak için plan yaptığını anlatan şüpheli Ö. salondaki cesedi banyoya sürüklediğini, fidyeyi alabilmek için de fotoğrafını çektiğini, banyoda duşa kabine soktuğunu, ahşap bıçağı ile boğazını keserek kanını boşalttığını, daha sonra gövdesini yüzdüğünü, bunun sebebinin daha küçük parçalara ayırmak olduğunu anlattı. Maktulün gövdesini battaniyeye sararak valize koyduğunu, kollarını bacaklarını derin dondurucuya, deri parçalarını çöpe attığını ve kafasını buzdolabına koyduğunu belirtti.

Etrafı temizledikten Ömer Kasadar'dan 40 bin dolar verirseniz serbest bırakacağız dediklerini, Ömer ise kardeşini görmek istediğini söyleyince, parçalamadan önceki fotoğrafını gönderdiğini, sonra buluşmaya gittiğini ifade etti. Orada polisler tarafından yakalandığını anlattı. Hakan Ö., "Yanımda kimse yoktu. Olaydan bir ay önce intihara teşebbüs ettim, tedavi oldum. Bana ilaç verdiler, bayramda kullanamadım. Yaşananlardan dolayı çok pişmanım" diyerek ifadesini sonlandırdı.

Bayrampaşa'da dondurucuda parçalanmış halde bulunan ve gazeteci yazar Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar vahşice katledildi.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...