Tgrt Haber

Sinop'ta husumet dehşeti! Muhtar ve oğlu kurşun yağmuruna tutuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2022 13:59 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 14:28
Sinop'ta husumet dehşeti! Muhtar ve oğlu kurşun yağmuruna tutuldu

Sinop’ta muhtar ve oğluna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Şeyhhüseyin Köyü Muhtarı Hasan Demirel ağır yaralanırken oğlu Ercan Demirel yaşamını yitirdi.

Sinop’un Dikmen ilçesi Şeyhhüseyin Köyü Muhtarı Hasan Demirel ve oğlu Ercan Demirel, silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Ercan Demirel hayatını kaybederken, Hasan Demirel ise ağır yaralandı.

İddiaya göre; Dikmen'in Şeyhhüseyin Köyü Muhtarı Hasan Demirel ve oğlu Ercan Demirel, bu sabah saatlerinde aralarında husumet bulunan N.K. adlı şahıs tarafından silahla vuruldu.

SALDIRIDA MUHTARIN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Olayda muhtarın oğlu Ercan Demirel hayatını kaybederken Muhtar Hasan Demirel ise ağır yaralandı. Yaralı, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Muhtar Demirel’in sağlık durumunun ağır olduğu, şüpheli N.K. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...