Tgrt Haber

Muhteşem anlar... SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları nefes kesti! Köprünün altından geçtiler, gökyüzüne Cumhuriyet'i yazdılar

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 17:12 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 17:20

Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında nefes kesen gösterileri ile vatandaşları heyecanlandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti​ bugün, 100. yaşını kutluyor. Yurdun dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanan 100'üncü yıl muhteşem görüntülere sahne oldu. SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında nefes kesen gösterileri adeta şov yaptı. 

SOLOTÜRK'ün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün altından geçtiği anlar tüyleri diken diken etti. 

GÖKYÜZÜNE '100' YAZDILAR

Türk Hava Kuvvetleri, İstanbul semalarına Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı için “100” yazdı. 

TÜRM YURTTA BÜYÜK COŞKU 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ başkanlığındaki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı​ ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir​'i ziyaret etti.

BİNLERCE VATANDAŞ BOĞAZ'A AKIN ETTİ

Türk Yıldızları'nın tarihi gösterisini izlemek isteyen on binlerce vatandaş, İstanbul Boğazı'na akın etti.Hem Anadolu Yakası'ndaki hem Avrupa Yakası'ndaki vatandaşlar, nefes kesen anları ölümsüzleştirmek için cep telefonları ile video ve fotoğraf kaydı yaptı.

100. yıla özel geçit töreni Türk yıldızları İstanbul semalarında, gemilerimiz Boğazda

 

 

 
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...