Tgrt Haber

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar adliyeye sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Aralık 2022 08:38 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 08:59

Rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Rüşvet operasyonu çerçevesinde Beşiktaş Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak, irtikap ve rüşvet' suçlarını işlediği tespit edilen, Beşiktaş Belediyesi’nin eski başkanı Murat Hazinedar ve 16 kişi gözaltına alınmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde gözlatına alınan Murat Hazinedar ile diğer şüpheliler, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

MURAT HAZİNEDAR NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Beşiktaş Belediyesine çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, irtikap suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi, Rıfat Örnek ile zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen eski Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Kastamonu'da yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...