Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül, Jose Mourinho'yu uyardı! "Tulum peyniri yemezsen..."

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 12:19 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 13:00

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından Jose Mourinho'ya çektiği bir video ile seslendi. Sarıgül, Mourinho'ya Erzincan'ın meşhur lezzeti tulum peynirini tüketmesi gerektiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ 3. Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe​, uzatmaya giden maçta Lille​'le 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​ de, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho​'yu çektiği video ile uyardı. Yenilgiden sonra Sarıgül'den Mourinho'ya tulum peyniri tavsiyesi geldi. 

"TULUM PEYNİRİ YEMEZSEN DURUMUN ZOR"

Sarıgül, “Sevgili Mourinho Türkiye’ye gelmen değerli ama oyuncularına ve kendin tulum peyniri yemezsen 7 hafta sonra durumun zor şimdiden uyarıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...