Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den Nike'a ilginç tepki! Ayakkabısını çöpe atıp bu sözleri sıraladı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
11 Ağustos 2024 13:14 - Güncelleme : 11 Ağustos 2024 13:28

Nike, Türkiye’den verilen online siparişleri askıya aldığını duyurdu. CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, duruma tepki göstermek için Nike marka ayakkabıyı çöpe atarak "Ayakkabını da al başına çal Nike" ifadelerini kullandı. Sarıgül'ün paylaşımına yorum yağdı.

Spor malzemeleri üreticisi Nike​, Türkiye’de yurt dışından gelen ürünler için vergi​ kararının ardından sipariş alımını durdurdu. Bu karar üzerine oldukça sinirlenen CHP​ Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül​, 'Yazıklar olsun' diyerek Nike​'a tepki gösterdi. 

SARIGÜL: "AYAKKABINI AL BAŞINA ÇAL NIKE​"

Eline aldığı Nike​ marka ayakkabıyı çöpe atan Sarıgül, "Hakikaten yazıklar olsun. Yıllarca Türkiye​'yi sömürdün. 'Nike Nike​' dedin.  Şimdi de Türkiye​'ye ayakkabı satmayacakmışsın. Ayakkabını da al başına çal Nike​" ifadelerini kullandı. 

NIKE​ BU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

Dünyanın önde gelen spor giyim ve aksesuar markasının internet sitesinde yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

“Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin Türkiye’deki tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelemeye devam ediyoruz.

Bu süreçte Nike​ olarak tüketicilerimize siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye’den verilen online siparişleri şu an için askıya almak durumundayız.”

 

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...