Tgrt Haber

Müzisyen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Şubat 2024 18:30 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 20:01

İstanbul'da müzisyen Umut Emre Aytekin, iki kişinin saldırısına uğraması sonucu hayatını kaybetti. Müzisyenin nişanlısı olay anına ilişkin detayları anlattı. 

İstanbul Güngören'de müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte kahve içmek için bir restorana gitti. Aytekin oturdukları restoranda yan masada bulunan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) ile tartışmaya başladı.

Müzisyen Aytekin, daha sonrasında kasaya yöneldiği sırada tartıştığı iki kişinin tekme ve yumruk saldırısına uğradı. Aytekin, aldığı darbeler sonucunda yere düştü. Hastaneye kaldırılan Aytekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

NİŞANLISI OLANLARI TEK TEK ANLATTI 

Aytekin'in nişanlısı Maria Zeppin, yaşanan vahşete ilişkin detayları anlattı. 

Zeppin, nişanlasının sipariş vermek için kasaya yöneldiğini ve daha sonra lavaboya gittiğini belirterek, "O sırada arka masada oturan iki erkekten biri bana dönerek kötü sözler söyledi. Emre lavabodan gelince 'başka bir masa bakalım' dedim. 'Niye?' diye sordu. Ben de iki kişinin kötü söz söylediklerini ama sözün ne olduğunu söylemedim." dedi.  

Müzisyen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!  - 1. Resim

Nişanlısının bu kişileri sakince uyardığını anlatan Zeppin, "Sonra yemek almak için gittiğinde ikisi ona doğru yöneldi. Ben araya girdiğimde artık çok geç olmuştu" ifadelerini kullandı.  

"KENDİNİ SİPER ETTİ"

Umut Emre Aytekin kuzeni Oya Kıvrak da saldırganların Aytekin'in nişanlısı ile yemeğe gittiği mekanda nişanlısına laf attıklarını belirterek, olayın bu nedenle meydana geldiğini anlattı. 

Müzisyen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!  - 2. Resim

Olay anında nişanlısının da Aytekin'i korumak için kendisini siper ettiğini belirten Kıvrak, şüphelilerden birinin Aytekin'in nişanlısını ittiğini, diğer saldırganın da gelerek Aytekin'e vurmaya başladığını aktardı. 

Kıvrak, olay yerinde fenalaşan kuzeninin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.  

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...