Tgrt Haber

Naci Görür'den Elazığ depremi sonrası açıklama

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: tgrthaber.com.tr
30 Mart 2024 12:43 - Güncelleme : 30 Mart 2024 12:48
Naci Görür'den Elazığ depremi sonrası açıklama

Elazığ'da gece 03.25 sıralarında meydana gelen deprem vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu. Korkutan depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür'den bir açıklama geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgilere göre saat 03.25’de merkez üssü Elazığ​ Merkez olan 4.7 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. Depremin derinliği ise 13,83 km olarak ölçüldü.

AFAD​ AÇIKLAMA YAPTI

AFAD'dan yapılan açıklamada "Elazığ ilimizde saat 03.25’te meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.

Naci Görür'den Elazığ depremi sonrası açıklama - 1. Resim

GÖRÜR: BÖLGEDE DAHA BÜYÜK DEPREM BEKLEMİYORUM

Vatandaşlar arasında paniğe neden olan deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Görür yaptığı açıklamada, "Sürek-Sivrice/Elazığ’da 4,7 deprem oldu. Deprem Hazar Gölünün güneyinde ve DAF zonu içerisinde. Son 2020 depremi de bu yörede olmuş belirli ölçüde Sivrice-Malatya arasını kırmıştı. Bu ve önceki depremleri düşününce bölgede daha büyük deprem beklemiyorum. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...