Tgrt Haber

Murat Kurum'dan Naci Görür'e danışmanlık teklifi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 13:15 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 14:00
Murat Kurum'dan Naci Görür'e danışmanlık teklifi

Prof. Dr. Naci Görür, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini açıkladı. Görür, "Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer" dedi.

Türkiye'nin en güvenilir deprem​ uzmanlarından olan Prof. Dr. Naci Görür, FOX TV'de katıldığı canlı yayında AK Parti​'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum​'un kendisine danışmanlık teklifinde bulunduğunu açıkladı. 

"BAĞIMSIZLIK TEHLİKEYE GİRER"

Prof. Dr. Naci Görür, "Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti. Bizim için deprem konusu beka meselesi. Deprem konusunda Marmara Bölgesi'nde gerekenleri yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer" ifadelerini kullandı.

"BİLGİ BİRİKİMİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM"

Murat Kurum, "Naci Görür'ü aradım ve bilgi birikiminizden faydalanmak istiyorum dedim. Biz bu konuda sizinle çalışmak istiyoruz dedim. İnşallah kazandığımızda da böyle değerli bilim insanlarımızla birlikte hep birlikte irade ortaya koyacağız." demişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...