Tgrt Haber

Nakliye kamyonu balkonu yıkıp devrildi! Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Haziran 2024 16:54 - Güncelleme : 09 Haziran 2024 17:00

İstanbul Şişli’de eşya yüklemesi yapılan nakliyat kamyonu frenleri boşalınca yokuş aşağıya kaymaya başladı. Önce bir binanın balkonunu yıkan kamyon ardından devrilerek yan yattı. Yüreklerin ağza geldiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulŞişli​'de öğle saatlerinde meydana gelen kazada; bir nakliye kamyonunun frenleri boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon süratle geldiği dört yol ağzında bir binanın balkonuna çarptı. Kamyon ardından devrilerek yan yattı. Kaza​ anı ise kameralara anbean yansıdı.

Nakliye kamyonu balkonu yıkıp devrildi! Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada - 1. Resim

Kaza sonucu iki kişi kendi imkanlarıyla kamyonetten çıkarken, şoförü kurtarmak için ön camı tekmeleyerek kırmaya çalıştı. Şoförün de kurtarıldığı kazayla ilgili olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Nakliye kamyonu balkonu yıkıp devrildi! Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada - 2. Resim

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahale sonrası ayakta tedavi ederek taburcu etti. İtfaiye ve polis ekibi ise çevrede güvenlik önlemi alırken, yola bir süre trafiğe kapandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...