Tgrt Haber

Namaz vakti girdi, bulduğu ne varsa götürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Nisan 2023 10:40 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 10:47

Kastamonu'da bir camiye namaz vakti giren hırsız, gözüne kestirdiği ayakkabı ve şemsiyelerini çaldı. Hırsızlık anı caminin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kastamonu​'nun Tosya​ ilçesinde bulunan bir camiyi gözüne kestiren hırsız​, tam namaz vakti içeriye girdi. Akşam namazını camide kılan vatandaşlar, evlerine gitmek için camiden çıktıklarında neye uğradıklarını şaşırdı.,

Ayakkabılarının ve şemsiyelerinin olmadığını gören vatandaşlar, durumu polis​ ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine camiye gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan, şahsın camideki vatandaşların ayakkabı ve şemsiyelerini çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir şahsın camiye girerek ayakkabılıktaki ayakkabılara yöneldiği görülüyor. Şahıs daha sonra ayakkabı ve şemsiyeleri alarak camiden ayrılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...