Tgrt Haber

Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme! İtirafçı tutuklandı!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
10 Eylül 2024 09:54 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 21:27

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra dere yatağında bir çuvalın içinde bulundu. Anne, baba, kardeş ve amcaların gözaltında olduğu korkunç cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Amca Salim Güran'ın, Narin'in babası olduğu yönünde iddialar vardı. Yapılan DNA testinin sonucu çıkarken, savcılık Narin'in merdivenlerden düşerek hayatını kaybeden ablası Tülin Güran'ın dosyasını yeniden açtı. Öte yandan amcanın neden itirafçıyı seçtiği de ortaya çıktı. İşte Narin Güran cinayetinde son gelişmeler...

Diyarbakır​'da Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi​'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra bulundu. Dere yatağında bir çuvalın içinde bulunan Narin'in cansız bedeni dün kılınan cenaze namazıyla öldürüldüğü köyde toprağa verildi. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından yeni gelişmeler yaşandı. İşte Narin Güran​ cinayetinde son gelişmeler... 

Kayıp Narin olayında anne ve baba çapraz sorguda! Annenin sözleri kafa karıştırdı


ARKA KOLTUKTA BAŞKA BİRİLERİ VAR MIYDI?

Türkiye'yi hüzne boğan cinayette anne, baba, kardeş ve amcaların da aralarında bulunduğu 24 kişinin sorgusu devam ederken Nevzat Bahtiyar cinayeti itiraf etti. Amcanın Narin'in cansız bedenini kendisine getirdiği ve 'bunu yok et' dediğini söyledi. 

Ekipler itirafçıya ısrarla 'araçta başka birileri var mıydı?' diye sordu. İtirafçı, camların filmli olduğunu söyleyerek konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi. 

Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ekipler bunun üzerine araçta başka biri olup olmadığına odaklandı. 

İki şüphelinin yanı sıra başkasının da bu bölgede baz verip vermediği ile ilgili BTK'dan alınan kayıtlar üzerinde çalışma yapıldığı öğrenildi.

Kayı Narin olayında anne ve baba çapraz sorguya alındı! Annenin sözleri kafa karıştırdı - 1. Resim


ABİNİN SIRTINDA TIRNAK İZLERİ, GÖZÜNDE MORLUK

Öte yandan Narin'in kaybının ilk günlerinde abinin kolunda bulunan diş izi üzerinde durulmuştu. 2 ısırık izi üzerinde yapılan incelemeler sonucu, bir izin kime ait olduğu tespit edilemedi. 

Abinin gözaltına alındıktan sonra yapılan muayenelerde gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu görüldü. Ağabey Güran'da tespit edilen izlerle ilgili soruya da cevap veren amca Salim Güran "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi" dedi.

Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme! Amcası Salim Güran babası mı? DNA sonucu çıktı - 3. Resim


Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...