Tgrt Haber

Narin Güran’ın Bağlar Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2024 20:18 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 20:19

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin’in bir projedeki görüntüleri ortaya çıktı. "Kuaförüm Okulda Projesi" kapsamındaki görüntüde Narin Güran'ın da yer aldığı görüldü…

Diyarbakır​'ın Bağlar​ ilçesi Taşvantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran​ olayı ile ilgili 21 kişi gözaltına alınmıştı. Cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın Bağlar​ Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı.

KAYMAKAMLIK HESABINDA PAYLAŞILDI

Bağlar​ Kaymakamlığınca kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik yürütülen "Kuaförüm Okulda Projesi" kapsamında Tavşantepe İlkokulunda ücretsiz verilen kuaför hizmetinin görüntülerinde, bugün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın da yer aldığı görüldü.

Narin Güran’ın Bağlar Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı! - 1. Resim

Görüntüler, 29 Nisan'da Bağlar​ Kaymakamlığının sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

SORGULARI SÜRÜYOR

Diyarbakır​ İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan özel ekipler ile Narin Güran​'ı bulma çalışmaları 19 gün boyunca aralıksız devam etmişti. Sabah saatlerinde 8 yaşındaki Narin Güran​'ın cansız bedeni köyden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Eğer Tutmaz Deresi kenarında çuval içinde bulunmuş, yapılan ilk incelemelerin ardından cenaze Diyarbakır​ Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.

Narin Güran’ın Bağlar Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı! - 2. Resim

Diyarbakır​ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, cenazenin bulunmasının ardından 21 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların jandarmadaki sorgularının devam ettiği belirtildi.

Narin Güran’ın Bağlar Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı! - 3. Resim

BAKAN TUNÇ DUYURDU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 21 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Tunç, "Diyarbakır'ın Bağlar​ ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran​ evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır​ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...