Tgrt Haber

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2024 15:14 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 15:18
Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı!

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyarete gelenler Narin'in mezarına kitap, oyuncak ve okul forması ve çiçekler bırakıp dua ediyor. Vahşice katledilen Narin'in mezarına bugün ziyarete gelenler ise farklı bir manzarayla karşılaştı. Diyarbakır Valiliği tarafından Narin Güran'ın mezarlığı yaptırıldı.

Diyarbakır​'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın mezarı ziyaretçilerle dolup taşıyor. Narin'in mezarı 8'inci günde de birçok şehirden gelen vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Ziyarete gelenler Narin'in mezarına kitap, oyuncak ve okul forması ve çiçekler bırakıp dua ediyor.

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı! - 1. Resim

NARİN'İN MEZARI YAPILDI

Bugün ise Narin'in mezarına gelenler farklı bir manzara ile karşılaştı. Diyarbakır​ Valiliği tarafından Narin Güran'ın mezarlığı yaptırıldı.

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı! - 2. Resim

Mezarlığa ziyarete gelen Bünyamin Budak, Diyarbakır'dan Narin için geldiğini, bu acının herkesi derinden üzdüğünü söyledi. Budak, “Yasin-i Şerif okuyalım dedik; Allah, hakkını bırakmasın. Babam da olsa Allah, hakkını bırakmasın” dedi.

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı! - 3. Resim

Mehmet Mehdi Yıldız ise eşiyle birlikte Bismil ilçesinden geldiğini ifade ederek, “Evlatlarımız var, yüreğimiz hafiflesin diye Narin kızımızın kabrini ziyarete geldik. Bunu yapanlar inşallah tez zamanda kamuoyunun önüne çıkartılır, 80 milyonun yüreğine su serper. İnşallah cezalarını çekerler” şeklinde konuştu.

Narin Güran'ın mezarına gidenler farklı bir manzarayla karşılaştı! - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilan16 Eylül 2024 19:07

Neyse ki artık dinlenebiliyor canım Narin, mekanı cennet olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...