Tgrt Haber

Narin'in tutuklanan annesinden şoke eden sözler! "Çok mutluyum"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2024 15:44 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 16:25

Diyarbakır’da 21 Aralık’ta kaybolan ve cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde anne Yüksel Güran tutuklandı. Annenin Narin'in cansız bedeni bulunmadan önce verdiği röportaj duyanları şoke etti. Yüksel Güran arama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyleyerek, “O kadar titiz davranıyorlar ki, benden bile şüphe ediyorlar, çok mutluyum" dediği görüntüler tutuklama kararı sonrası yeniden gündem oldu.

Diyarbakır​'ın Tavşantepe köyünde öldürülen Narin Güran​ soruşturmasında anne Yüksel Güran ‘Kasten öldürme suçuna iştirak etmek’ etme gerekçesiyle  tutuklandı. Soruşturma derinleşirken, anne Yüksel Güran'ın Narin'in cansız bedeni bulunmadan önce söylediği sözler dikkat çekti. Anne Güran, titizlikle süren çalışmalar için, "benden bile şüphe ediyorlar, çok mutluyum" demişti. 


"BENDEN BİLE ŞÜPHELENİYORLAR, MUTLUYUM"

Yüksel Güran, 27 Ağustos’taki röportajında “Şu anda beni de götürüyor, babasını da, komşuları da, çocukları da, ağabeyini de götürüyor. Gidiyoruz, geliyoruz. Teşekkür ederiz. O kadar titiz davranıyorlar ki, benden bile şüphe ediyorlar çalışmadan dolayı çok mutluyum. Devletimiz iyi ki böyle bir şey yapıyor. Hepsini kızım için yapıyor. Beni götürsün, babasını, ağabeyini götürsün.” demişti. 

Narin Güran'ın annesine Salim Güran ile ilişkisinin olup olmadığı soruldu:


"BÜTÜN AİLEM MAHVOLDU"

“Kendimizi sorguluyoruz, bakıyoruz kendimizde bir şey bulamıyoruz” diyen anne Güran, “Kadın erkek kim olursa yalvarıyorum, Türkiye'nin önünde yalvarıyorum kızımı bir köşede, devlet kapısına bırak. Bütün ailem mahvoldu. Diyemiyoruz bu yaptı, şu yaptı, sen kimsin? Dünya malı istiyorsan elimizden ne gelirse, yatağımızı satarız sana veririz sana o parayı. Dünya malı Narin'den daha mı kıymetli. Beni bir kağıda bırakma bir ömür. Gücüm kalmadı. 5 oğlum var, tek kızım var. Eğer bu kimse biliyor ben ona düşkünüm” şeklinde konuşmuştu.

Narin Güran'ın annesine Salim Güran ile ilişkisinin olup olmadığı soruldu:


"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE KIZIMLA ÇİFTETELLİ OYNAYACAĞIM"

Okulların açılmasına da az kaldığını söyleyen anne Güran, “Bütün çocuklar kapımın önünden gidiyor. Okul karşımda, Narin olmaz ise yaşayamam. Babası dağ gibi düştü, ağabeyi askere gidiyordu, bize zehir ettiler. Bizi sorun, biz böyle bir aile değiliz. Kime zararımız var. Her yere sorun, ailem çok tatlı, ailemiz her gün barışa gidiyor. Narin karşıma çıksa, o kadar ki acı gördüm ben, o adam da olsa kadın da olsa ona teşekkür edeceğim. Güzel bir mevlit vereceğim. Kayınımın düğünü yapılacak ve Türkiye'nin önünde kızımla çiftetelli oynayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Narin Güran'ın annesine Salim Güran ile ilişkisinin olup olmadığı soruldu:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
murat13 Eylül 2024 23:22

meğer kızı çuvala koyanlardan biri bu yaratıkmış

Sonraki Haber Yükleniyor...