Tgrt Haber

Bakan Nebati'nin TOGG esprisi herkesi güldürdü: O Siri bu da Ayşe

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Nisan 2023 11:09 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 11:35

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de sahilde yürüyüp yaptığı sırada vatandaşlar ile TOGG'u konuştu. TOGG'a bindiğinde hissettiği duyguları aktaran Nebati'nin "Siri'yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor" esprisi de herkesi güldürdü.

Türkiye​'nin 62 yıllık yerli otomobil hayali sonun gerçek oldu. Gemlik​'te üretiklen TOGG​'un yollara çıkmasının ardından ülke genelinde büyük bir heyecan hakim. İstanbul, Ankara ve daha birçok ilin sokaklarında gövde gösterisin yapan TOGG, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Öyle ki her yerde TOGG konuşuluyor. Mersin'e giden Hazine ve Maliye BakanıNureddin Nebati​'ye de vatandaşlar TOGG'u sordu.

"AYŞE NE HABER DİYORUM, İYİYİM HOŞ GELDİN DİYOR"

Gençlerin gururumuz olan TOGG ile ilgili sorularını cevaplayan Bakan Nebati, TOGG'un çok akıllı bir araç olduğunu söyledi. Nebati konuşmasının devamında "Siri'yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor" esprisi alanda bulunan herkesi güldürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...