Tgrt Haber

Necip Hablemitoğlu cinayetinde yeni gelişme! Gözaltı süresi doldu, ek süre talep edilecek

03 Şubat 2022 12:48 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 20:38

2002 yılında evini önünde öldürülen Hablemitoğlu suikastının baş şüphelisi Bozkır, gözaltı süresinin 2. kez uzatılması için adliyeye sevk edilecek.

MİT tarafından Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen Necip Hablemitoğlu suikastının zanlılarından Nuri Gökhan Bozkır ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bozkır'ın gözaltı süresinin ikinci kez uzatılmasını talep edecek. Türkiye’ye getirildikten sonra 4 günlük gözaltı süresi dolan Bozkır için Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, 4 günlük daha gözaltı süresinin uzatılmasını talep etmişti. Talep üzerine nöbetçi sulh ceza hakimliği gözaltı süresini 4 gün daha uzatmıştı. 8 günlük gözaltı süresinin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bozkır’ın gözaltı süresinin bir kez daha uzatılmasını nöbetçi sulh ceza hakimliğinden talep edecek.

Adliyeye sevk edilecek olan Bozkır’ın gözaltı süresinin 1 veya 4 gün daha uzatılması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...