Tgrt Haber

Nefret dolu sözlere tepki yağdı: Sokak röportajı değil provokasyon

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
02 Nisan 2023 22:00 - Güncelleme : 02 Nisan 2023 22:23
Nefret dolu sözlere tepki yağdı: Sokak röportajı değil provokasyon

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bir kişinin sokak röportajındaki nefret dolu söylemlerine çok sert tepki gösterdi. Bayraktar, "Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz'' dedi.

Bir sokak röportajına katılan kadınCumhurbaşkanı Erdoğan​'a nefret dolu söylemlerde bulundu. Sosyal medyayı sallayan ifadelere bir tepkide Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar​'dan geldi. Bayraktar, "Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz'' dedi.

Bir kadın sokak röportajında, ''Allah, Tayyip’in soyunu sopunu yok etsin. Ona oy verenlerde 15 Temmuz’da ölen askerlerin kanında boğulsun. Torunlarını parça parça yapsın mezara koysun'' diyerek büyük bir skandala imza attı.

"BU ZİHNİYETE GEÇİT VERMEMELİYİZ"

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, nefret dolu söylemlere çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, ''Torunlarını parça parça mezara koysun dedirtecek nefret, neyin nefretidir? Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Orhan korkmaz 3 Nisan 2023 12:45

Tamam

Selçuk 3 Nisan 2023 11:40

İnadına ERDOĞAN, ÖLÜMÜNE ERDOĞAN,

Sadullah 3 Nisan 2023 01:15

Adamsın Selçuk bayraktar k maraşa yaptiklarini unutmayacaz Allah seni ve aileni korusun

Sonraki Haber Yükleniyor...