Tgrt Haber

Nemrut'ta piknikçilerin ayılarla imtihanı! Yol kesip araçların üstüne çıktılar

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Temmuz 2024 09:13 - Güncelleme : 12 Temmuz 2024 09:17

Bitlis’in Tatvan ilçesine pikniğe giden vatandaşlar zor anlar yaşadı. Nemrut Krater Gölü'nü çevresindeki sürücülerin önünü kesen ayılar, araçların üstüne çıktı.

Nemrut Kreter Gölü, doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, göl çevresinde bulunan boz ayılarda ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Nemrut’un maskot ayıları olarak bilinen ayılar, piknikçilere yaptığı sürpriz ziyaretlerin yanı sıra bu kez vatandaşların yolunu keserek araçların üstüne çıktı.

Nemrut'ta piknikçilerin ayılarla imtihanı! Yol kesip araçların üstüne çıktılar - 1. Resim

Nemrut Krater Gölü'nün maskotları haline gelen yavru ve anne ayılar, gezi ve piknik amaçlı krater gölüne gelen vatandaşlara sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor.

Krater gölü çevresinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan boz ayılar, şirinlikleri ile ilgili görüntüleri bölgeye giden vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...