Tgrt Haber

Nereden arazi alınır? Uzmanından arazi yatırımı için 3 şehir önerisi... Toprağı, altından bile değerli olacak!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 10:12 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 10:28
Nereden arazi alınır? Uzmanından arazi yatırımı için 3 şehir önerisi... Toprağı, altından bile değerli olacak!

Nereden arazi alınır? sorusu kafaları kurcalarken gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den flaş bir açıklama geldi. Arazi yatırımı yapmak isteyenlere 3 şehir ismi vererek öneride bulunan Gültekin, "Bu arazi bölgeleri gelecekte altından bile değerli olacak" dedi. İşte detaylar...

Artan nüfus, tarım ürünlerine olan ihtiyaç, Türkiye'de arazi​ yatırımlarına olan ilgiyi artırdı. Uzun yıllar boyunca sudan ucuz fiyatlarla alıcı bekleyen Anadolu'daki tarım arazileri şimdilerde adeta kapış kapış paylaşılıyor. Ancak "Nereden arazi alınır?" sorusu yatırımcıların kafasını kurcalamaya devam ediyor.  Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yakında arazi konusunda çok değer kazanacak bölgeleri açıkladı.

Sunucu Ferda Yıldırım’ın Youtube kanalına konuk olan Murat Gültekin, "Belki 100 kere yazdım ama tekrar yazıyorum; bu arazi bölgeleri gelecekte altından bile daha değerli olacak. Atın fava bekleyin" diyerek Manisa'ya dikkat çekti.

İLK SIRADA MANİSA VAR

Programda Manisa’nın toprak yatırımı konusunda en önemli illerin başında geldiğini ifade eden Gültekin, bu konuda Manisa'nın ardından diğer iki ilin ise Nevşehir ve Niğde olduğunu belirtti. 

Gültekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Niye Manisa? Manisa İzmir’e komşudur. İstanbul için Tekirdağ, Kırklareli neyse Manisa da İzmir için aynı şeyi ifade eder. Toprak yatırımcısının çoğunun algısı şudur: Alacağım, yatırım yapacağım yer ya gözümün önünde olsun ya da bana yakın olsun. Yatırım için alayım ama yarın bir gün belki ev yapmak isterim. İzmir’den de çok kopamam. Bu şekilde düşünenlerin en önemli adresi Manisa."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hulya cakmak22 Kasım 2023 16:14

Balikesirden bir arazi soylemisti murat bey fay hattinin olmadigi bir belde soylemisti neresiydi acaba

Sedat25 Temmuz 2023 15:51

EDIRNE bunlardan çok daha iyi yatırım icin

Sonraki Haber Yükleniyor...