Tgrt Haber

İkinci Seçil Erzan vakası... Banka çalışanından 37 milyon liralık vurgun! Kripto para almış

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2024 18:20 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 09:12
İkinci Seçil Erzan vakası... Banka çalışanından 37 milyon liralık vurgun! Kripto para almış

Konya'nın Ereğli ilçesinde şoke edici bir olay meydana geldi! Bir banka çalışanının nişanlısına 37 milyon lira para aktardığı ve kripto paraya yatırım yaptığı ortaya çıktı. Her 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da banka çalışanı nişanlısına aktardığı 37 milyon lirayla kripto hesabına yatırım yaptı. İddiaya göre, özel bir bankanın şubesinde çalışan P.Y. isimli kadın, 3 ay içerisinde kendi ve nişanlısı S.A.'nın hesabına 37 milyon 157 bin lira para aktardı.

KRİPTO PARAYA YATIRMIŞ!

Yapılan incelemelerde bu paranın banka hesaplarından kripto paraya yatırıldığı ortaya çıktı. Banka yetkilileri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmasının ardından P.Y. ve nişanlısı S.A. gözaltına alındı.

Nereye yatırdığı ortaya çıktı: Banka çalışanı nişanlısıyla 37 milyonluk vurgun yaptı! - 1. Resim

TUTUKLANDILAR

Şüphelilerden S.A.'nın bankadan kendi hesaplarına aktardıkları paraları kriptoya aktardığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...