Tgrt Haber

Nevşehir ve Osmaniye’yi sel vurdu! Her yer sular altında kaldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Eylül 2022 08:27 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 08:32
Nevşehir ve Osmaniye’yi sel vurdu! Her yer sular altında kaldı

Sağanağın etkisini gösterdiği Nevşehir ve Osmaniye’de yollar adeta göle döndü. Nevşehir’de evlerin bahçe duvarı yıkılırken Osmaniye’de ise etkisini gösteren fırtına ve sağanak nedeniyle ev, iş yeri ve alt geçitleri su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden uyarıda bulunduğu yurdumuzda sağanaketkisini arttırdı. Dün gece saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle bazı illerde yollar göle dönerken iş yerlerini ve evler su bastı. Yollarda hasara yol açan sel​ nedeniyle ekipler gece saatlerinde seferber oldu, vatandaşların ihbarlarına koştu.

NEVŞEHİR’DE SEL EVİN DUVARLARINI YIKTI

Sağanağın etkisini gösterdiği illerden olan Nevşehir’de akşam saatlerinde etkili olan yağış​ nedeniyle Civelek ve Yeşilöz köy yolu ulaşıma kapanırken birçok evin bahçe duvarı yıkıldı. Bağ yollarında hasara neden oldu. Sel ihbarı alan Nevşehir İl Özel İdare ekipleri iş makineleriyle trafiğe kapanan iki köy yolunu tekrar ulaşıma açmak çalışma başlattı.

Nevşehir ve Osmaniye’yi sel vurdu! Her yer sular altında kaldı

OSMANİYE’DE EV, İŞ YERİ VE ALT GEÇİTLERİ SU BASTI

Osmaniye'de gece saatlerinde başlayan fırtına ve sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, suyla dolan cadde ile sokaklar nedeniyle birçok araç mahsur kaldı.  Su dolması nedeniyle trafiğe kapatılan Devlet Bahçeli Altgeçidine giren bir minibüs, buradan çıkamadı. Araçtakiler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılırken, mahsur kalan minibüs halat yardımıyla sudan kurtarıldı.

Nevşehir ve Osmaniye’yi sel vurdu! Her yer sular altında kaldı

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...