Tgrt Haber

Nevşehir’deki korkunç kaza kamerada: Minibüs, otomobilin üstünden uçtu: 14 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2023 10:13 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 10:22

Nevşehir'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün otomobile çarparak havalandığı kazada 14 kişi yaralandı. Korkunç kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Nevşehir​'de tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün bir otomobille çarpıştığı kazanın görüntüsü bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre korkunç kaza, akşam saatlerinde Hacıbektaş ilçesine bağlı İlicek köyü yakınlarında meydana geldi. Kayseri/Kırşehir karayolunda tarım işçilerini taşıyan ve R.Ş’nin kullandığı 65 ABB 876 plakalı minibüs​, İlicek Kavşağı'nda V.S’nin kullandığı 06 FC 7208 plakalı otomobille çarpıştı.

SAVRULUP DUVARA ÇARPTI

Çarpmamın etkisiyle minibüsün havalandığı görülürken savrulan otomobil ise yol kenarındaki bir iş yerinin deposunun duvarına çarparak durdu.

Kazada yaralanan 14 kişi, ambulanslarla Nevşehir ve Kırşehir’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken karayolu uzun süre tek yönlü olarak trafiğe kapalı kaldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...