Tgrt Haber

Niğde'de damat dehşeti! Kayınpederini defalarca bıçaklayarak katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
09 Haziran 2024 17:13 - Güncelleme : 09 Haziran 2024 17:17
Niğde'de damat dehşeti! Kayınpederini defalarca bıçaklayarak katletti

Niğde’de eşiyle boşanma aşamasında olan adam, çocuklarını almaya gittiği evde kayınpederi ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce şahıs, kayınpederini defalarca bıçaklayarak katletti.

Niğde​'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; eşiyle boşanma aşamasında olan R.T, çocuklarını almak için kayınpederi Cafer Deniz'in evine gitti.

Burada kayınpederi ile tartışmaya başlayan R.T. (32), daha sonrasında kayınpederini çocuklarını vermek istemeyince bıçakladı. Evdekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YAŞLI ADAM KURTARILAMADI

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cafer Deniz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Niğde'de damat dehşeti! Kayınpederini eşini defalarca bıçaklayarak katletti - 1. Resim
Cafer Deniz

KATİL DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Cafer Deniz'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verilirken, cinayet​ şüphelisi R.T. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...